Thursday, January 27, 2011

Fuhhh Panas...Panas...

hai musim hujan pun still panas juga?  panas tang mana tu?  ohhh ni panas tang jawab-menjawab, tangkis-menangkis, siap tunjuk bukti bagai dah ni.  cam fight kat mahkamah dah jadinya ada bukti-bukti semua tu.

kan semalam kat Harian Metro si Nora Danish ni ada buat statement pasal hal putus Jejai dan Fasha Sanda.  hari ni si Fasha tak puas hati dengan statement tu dah tunjuk bukti bagai.  sms, mms semuanya ada huhu.  yang dia tak puas hati tu Nora Danish cakap diorang dah putus 2 bulan dah sebelum Nora ke Jepun tapi si Fasha terus tunjuk bukti yang diorang putus sebenarnya baru lagi 18 Januari ari tu.  masa kat Jepun tu si Fasha dan Jejai ni still bersms, berhubung, bersayang-sayang lagi.

hai siaplah lepas ni ada lagi lar kuar statement balas lak.  yang untungnya saper? syt suratkhabar lar sebab paper laris cam goreng pisang panas nak baca statement balas-membalas ni hehe.

pendapat aku lar cukup-cukuplar kuarkan statement kat suratkhabar.  nanti takut sampai terkeluar cite dalam kain lagi malu.  yang si Nora tu patutnya tak payahlah cakap apa-apa.  cukuplah Jejai tu dah cakap.  yang dia pergi tambah lagi tu buat apa.  kang dari orang still simpati dengan awak last-last jadi meluat lak.  si Fasha tu lainlah dia orang suka ke tak suka ker dia redah jer yang penting dia rasa dia betul.  ohhh kalau korang nak tau lebih lanjut pasal bukti-bukti yang Fasha bagi tu boleh pergi ke blog ni.

Lina

5 comments:

atty's said...

berebut kan jantan sorg tu mcm ler hensem sgt.

ramai lagi yg kaya + hensem..

Lina said...

atty

tu lar psl kak ty...tp tu lar dah nampak kan balasan bila kita buat kat org...satu hari kene ke kita smula

Adzriel AB said...

ada lagi yg untung...lina lah sebab ramai terjah blog ni. he..he..

Lina said...

adzriel ab

hehehe xdelar...tp klu betul alhamdulillah

Adzriel AB said...

aminn..