Friday, February 4, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)

~ STICKY MODE ~

untuk entry terkini sila scroll ke bawah


tengah skodeng-skodeng blog terbaca ada giveaway kat blog pemilik jejari runcing.  best juga yer lagipun syarat-syaratnya senang ajer. 

untuk mendapatkan maklumat lanjut boleh klik saja pada banner di atas.

tarikh tutup : 4 Feb 2011

masa : 11.59pm

beberapa HADIAH misteri menanti anda!! semakin mendapat sambutan, semakin 'meriah' hadiah untuk anda semua. pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw samada dengan bantuan random.org atau lelaki misteri ;)
JOMLAH KITA PAKAT JOIN RAMAI-RAMAI!!!

p/s : mana tau salah satu hadiahnya makan-makan dengan khairul fahmi ;) (ok sila jangan perasan lebih-lebih haha)

Lina

19 comments:

atty's said...

salam lina..kalo menang kim salam ngn dia tau ..semoga berjaya

Lina said...

atty

salam...hahaha thanks kak ty... ye sgt lar dpt jumpe si apex tu kuikuikui

hans said...

good luck sis

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

Lina said...
This comment has been removed by the author.
Lina said...

hans

thanks :)

sissyira said...

salam


semoga berjaya tau :D

Lina said...

sissyira

thanks :)

aMyErInAiMiE said...

LULUS! tq sbb sudi join~ anda no 20 ok? goodluck!

Lina said...

amyerinaimie

alhamdulillah...thanks

aibaks said...

wa.. makan ngan abg khairul tu ke? nak gak.. hehe..

gudluck kak lina!

Lina said...

aibaks

hahaha berangan je tu...thanks ek

Nadhirah-chan said...

good luck ye . hehe . pemenang dapat makan dgn KF ? rasanya perempuan seluruh dunia nak join kalau cam tu . kihkihkih :)

Lina said...

nadhirah-chan

thanks...hahaha klu betul itu hadiahnya berebut2 la nanti

Amy Syaquena said...

Good luck dear..

YanaMIB said...

wah yu join eh contest dorg nih.gud luck ye..^_^

Zue said...

huu......mmg betol2 oren ;)

Pink Pearl Lady said...

betul ka dapat makan dengan kf tue...

Mr.IX said...

mampu komen..goodluck je r....hehe

Areef Ibn Naim said...

salam,

if berkelapangan, jom join contest di blog sy, tq!