Sunday, January 23, 2011

Boleh Follow Max 300 Blog?

kepada blogger semua boleh tolong tak?  kalau ada sapa-sapa tau betul ker kita cuma boleh follow blog lain maximum hanya 300 blog saja?  sebab sekarang ni bila aku nak follow keluar message box bagitau yang aku dah follow max 300, dah limit dah.  bila aku cuba memang tak masuk pun dalam list blog yang aku follow dan tak keluar pun kat dashboard.  abis tu camner ni?  banyak lagi blog yang tak aku follow lagi ni.  pleaseeeeeeeeee...ada sapa-sapa boleh bagi jawapan tak?  boleh tolong tak nak selesaikan masalah ni?



Lina

6 comments:

suffer8zine said...

x pernah pulak mcm ni

Terkini : Buaya Tertelan Telefon Bimbit

aMyErInAiMiE said...

itu kalau u nk follow dgn cara u taip kt dashboard kn? cube just follow dgn menekan button follow kt bhgn dlm blog owner tu.klu tekan yg kt atas tu pun xle gk. i dh follow more than 500 blog kot..masih bole lg tp jgn follow dgn cara tulis kt dashboard.kene g kt blog owner tu sindri n klik.insya allah xde pape

relevan said...

Tengok Azman Zahari yang baru foloow blog lina ni..dia guna twitter untuk follow.. :)

Lina said...

suffer8zine

ye ker xkan sy jer alami

Lina said...

amyerinaimie

amy...sy pun dah cuba klik kat blog masing2 yg kat follow tu kan tp tak keluar profile sebenar sy...still keluar nama saya tp nama penuh n xde photo...apapun thanks 4 ur help...nanti sy cuba lagi

Lina said...

relevan

oh ye ker nanti sy tgk...mekasih en relevan