Wednesday, January 26, 2011

Bag Hanger

jalan-jalan kat blog kak jemah tadi baca entry kak jemah promote bag hanger.  korang tau tak bag hanger tu aper?  ha meh sini aku tunjuk gambonyer.


inilah rupanya bag hanger tu.  kegunaannya tentulah untuk menggantung handbag kita.   kala kita pergi bengkel ke kan atau pergi makan-makan tak tau nak letak handbag kat mana jadi inilah penyelesaiannya.

cantik-cantik bag hanger yang dijual.  ada design yang macam ni...
V
V

dan juga design ni
V
V

comel-comel kan?  rasa nak sambar satu hehe.  ada banyak lagi design lain tapi aku tunjuk yang comel-comel je lar yer.  selebihnya korang boleh tengok kat blog tu.

oh yer ni bukan kak jemah yer yang jual tapi adiknya yang jual.  bukan hanya ada bag hanger ni jer tau.  ada juga keyfinders, bookmark, nursing cover dan nursing wear.  kalau korang berminat dengan produk-produk ni bolehlah terjah blog ini.
v
v
v
v

psst...psst...lupa nak bagitau kalau pembelian melebihi RM100, postage adalah PERCUMA ;)

note : gambar kredit kepada butikceera

Lina

2 comments:

Adzriel AB said...

jgn buat gantung diri lak

Lina said...

adzriel ab

uikkss xde lar smpai gitu