Monday, January 17, 2011

Aku Ini Wanita

ohhh en ben ada segmen baru lar.  ini baru best sebab khas untuk wanita.  nak join jugalah.

khas untuk suamiku...

"sayang tau abang tak pandai basuh baju.  setakat tekan start kat mesin basuh tu bolehlah.  sayang tau abang lagilah tak suka lipat baju.  setakat angkat baju kat ampaian bolehlah harap.  sayang tau menggosok baju memang tak masuk langsung dalam list to do abang.  setakat bagitau baju mana yang kena gosok tu selalulah sangat.   walau apa pun setiap kekurangan pasti ada kelebihannya kan?  terima kasih sangat-sangat sebab abang tolong memasak untuk sayang dan anak-anak.  abang masak memang sedap.  kalau boleh hari-hari nak abang masak hehe.  terima kasih sangat-sangat sebab abang tolong sayang basuh pinggan.  tak adalah sayang terkejar-kejar nak bereskan semua.  terima kasih sebab tolong jaga anak-anak bila sayang keletihan.  terima kasih sebab sentiasa mengutamakan sayang dan anak-anak.  terima kasih sangat-sangat sebab abang sentiasa ada bila diperlukan.  sayang abang.  i love you!"
kalau berminat nak join dan nak tau lebih lanjut sila klik saja pada banner di atas yer ;)
Lina

10 comments:

McCat said...

wahh happy family...congratz ya to hv a nice husband

Fairyfarina said...

sweeeeeet!!!

Lulu caldina said...

terasa ingin nak bahagia juga..ngee.

yad'z said...

sweet like candy lah kak.. heehe

Nadhirah-chan said...

cewitt gituu . hee :)

Lina said...

McCat

thanks...mmg beruntung sgt2

Lina said...

fairyfarina

alamak malu la pulak hehe

Lina said...

lulu caldina

insya-Allah akan ketemu bahagia itu hehe

Lina said...

yad'z

manis2 gitu ahaks

Lina said...

nadhirah-chan

thanks...alamak blushing dah ni hehe