Monday, January 24, 2011

Aku Baru Nak Join Heartbeat.My

tengok kat blog orang lain ramai yang dah join Heartbeat.My.  Masa tu tak rasa nak join lagi sebab masih ragu-ragu sama ada akan effect Nuff atau tak.  bila tengok makin ramai dah join dan semuanya kata takkan effect status gliteratti Nuff hari ni baru tergerak nak join.


Heartbeat ni macam Nuff juga kita boleh dapat imbuhan daripadanya.  jadi jomlah kita join sebab tak rugi langsung.  kalau berminat bolehlah klik kat gambar di atas tu yer.

untuk tutorial yang lebih detail boleh klik kat sini
v
v
v
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/heartbeat-hasilnya-memberansangkan-jom.html



Lina

4 comments:

atty's said...

OKEH ..Kty dah klik

Lina said...

atty

tq kak ty...cpt sungguh hehe

- zuriey - said...

yeker..baru tau psal ni

Lina said...

zuriey

apa lagi zuriey bole lar join hehe