Monday, December 13, 2010

Test Suara Sikit!

selalunya aku dan en khairol berkaraoke kat Kuantan Parade tapi kali ni saja je nak try kat Xanax, Kompleks Teruntum.  itupun secara kebetulan sebab hajat hati nak tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah tapi terlewat 20 minit.  so, en khairol pun ajaklah karaoke sebagai ganti huhuhu.  tempatnya sama level jer dengan panggung wayang Big Cinema tu.

aku dengan semangatnya menyanyi.  en khairol tu senyum-senym kelat... sebab sedap ker atau sebab sumbang kuikuikui.

tempat tv.  ni kami pilih bilik small jer.

peace...!!!

atas meja tu ada menu makanan kalau nak order.  kitorang tak order apa pun sebab nak manfaatkan masa sejam tu coz agak lumayan harganya :{

alhamdulillah ada juga peringatan untuk solat tapi sedar ke kalau asyik nyanyi ;)...yang ini bergantung pada diri masing-masing yer

ingat anak dara aku ni nyanyi sakan ke...tak de maknanya pun...eksen je yang lebih

terlentok-lentok qistina dengo ayah dia nyanyi...sebenonyer tengah menahan nak terkucil tapi mak paknya suruh tahan sebab nak ngabihkan lagu...kang rugi masa and $$$ hehe...teruk sungguh mak paknya tu

jadi kesimpulannya itulah 1st and last aku dengan en khairol karaoke kat situ.  kalau ada orang nak belanja tu lain cerita la yer hehe.  ye lar bilik small kalau dari 9 pagi sampai 9 malam RM20, kalau lepas jam 9 malam tu RM30.  itupun kami ambil sejam tapi ada pulak lebih RM2.  tak tau lak caj apa...tax ke apa.  biarlah aku setia kat Kuantan Parade lagi puas hati :)).



Lina

6 comments:

atty's said...

boleh tahan gak harganya tuh, sedap ke sore qistina nyanyi tuh

Ayen Giggs said...

Hahahahahahahaha.......x mampu rasenye nak komen ape2 tp u klu jd penyanyi nasyid mmg ade gaye.Yg lg x tahannye nengok qistina melentok mase en kerol nyanyi,mesti mendayu2 sore en kerol kan.kahkahkahkah....

Anonymous said...

heheheh....sesekali test suara....saya pun suka kat kuantan parade...murah dan mantap....tak ECM pun okey gak...berbanding dengan teruntum yang confirm mahal ....siap ada happy hour bagai..

shara

Lina said...

atty

tu lar mmg bole tahan harganya...cuba skali bole lar...haha qistina tu nyanyi amik part ujung jer

Lina said...

ayen

ohhh mekasih...klu penyanyi nasyid tu kira bole tahanlar kan haha...lor kan dah kata menahan nak terkucil tu

Lina said...

anon @ shara

weh pesal lak guna anon tu...tu lar kat ktn parade best kan...murah pun murah...ohhh kat ECM ok jg ker...nanti nak try lar