Tuesday, December 21, 2010

Tak Sengaja Shopping


mula-mula plan asalnya malam tadi nak beli kasut qistina untuk dia pakai masuk tadika nanti.  beli yang biasa-biasa jer yang senang dia nak cabut dan pakai.  ok memang belilah seperti gambar di atas.  beli kat BATA kan tengah sale lagipun kasut BATA ni tahan lama juga.  lepas beli kasut en khairol ajak pergi ECM pulak.

lepas makan jalan-jalan kat dalam ECM tu.  singgah kat kedai jam sebab en khairol nak baiki jam G-Shock dia tu.  toke kedai jam tu kata kena tinggal lar jam tu sebab mungkin rosak kat enjin dia.  pas tu toke tu suggest beli G-Shock baru tengah promosi RM179 sahaja.  en khairol apa lagi ketar kepala lar sebab memang murah kan.  dengan tak banyak cakap terus dia sambar.  jadi hari ni en khairol pergi kerja dengan jam baru.  suka sangatlar dia.


lepas keluar dari kedai jam tu singgah lak kat The Body Shop.  White Musk dia dah habis tengok ada set promosi beli juga.  kebetulan tinggal 1 jer lagi.  memang nak suruh beli lar tu.  aku pun tambah juga lagi ala setakat lip balm dengan sabun jer hehe.


jadi itulah hasil ke tak sengajaan shopping malam tadi tapi tak rasa bersalah pun sebab bukan beli barang aku tapi barang en khairol hehehe.  lagipun en khairol jarang shopping bagilar can kat dia hehe.


Lina

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

bodyshop!!!!!!!!!!!!
haiyah!
entah bile mahu pergi!1
adei..
tunggu sale lagi maa..
ayoh!!
duit 5 juta najib bg mahu spend tuk budak tong gas n sesumpah kecik!
huhauhuahua!

Cikgu Fikri said...

wah..
byk2 cm tu..
xsengaja shoping ker?
heheehe..
nak bodyshop!!!

Lina said...

sidratul muntaha

alar itu x sengaja singgah tu ayu...klu x lalu mmg x belinya hehe

Lina said...

cikgu fikri

hehehe byk ker betullll mmg x plan pun nak beli sume tu huhuhu ;)