Tuesday, December 28, 2010

Tak Bermaya

sejak dari semalam lagi rasa macam tak bermaya jer.  mula dah batuk-batuk cuma tak demam dan selsema jer.  en khairol lagi lar dah melepek kat rumah sebab demam+batuk+selsema wahhh pakej gitu dan tambahan lagi sakit pinggang.  pergi klinik malam tadi dapat MC 2 hari.  harap-harap janganlar aku pula sambung dan berjangkit ke anak-anak.  adussss lagi buat pusing kepala.

minta maaflah korang kalau blog aku ni cam tak meriah jer.  entry baru pun berzaman nak ada.  bukan apa bila balik rumah rasa nak rehat jer.  nampak katil tu memanggil-manggil jer.  kat ofis lak sempat blogwalking jer itupun time luch hour.  kejap je lar.  insya-Allah kalau dah sihat sikit bolehlah nak memikir entry baru.


p/s : lagi 3 hari lagi nak masuk tahun 2011

Lina

2 comments:

atty's said...

Takpe lina..rehat cukup2..jaga kesihatan ye..,takecare

Lina said...

atty

thanks kak ty :)