Monday, December 20, 2010

Renovation

sorry semua kalau korang buka blog aku ni korang alami kesulitan ker...sedikit tunggang-langgang ker dan macam-macam lagi.  bukan apa sebab aku tengah dalam proses mengubahsuai blog aku ni.  saja jer nak ubah selera hehe.  tak adalah hebat sangat renovation nye lagipun pakai template blogger jer malas nak search yang lain.  apa pun cantik juga design template dari blogger ni.  masih lagi mengekalkan kaler orange sebagai trademark blog aku.  tapi yang tak bestnya iklan nuff aku hilang la pulak.  nampak gayanya kena buat yang baru lar.  mungkin aku akan kekal dengan template ni ataupun mungkin berubah lagi nanti kita tengok yer.  so apa pendapat korang dengan design baru blog aku ni? ok ke tak ok?


Lina

5 comments:

Ayen Giggs said...

Setelah diperati2 atas bawah kiri dan kanan,kire bolehlaa tp agak2 klu ngan blog AG sape lagi ok?Hehehehe.....

Ash Ralf said...

RONOVATE..jgn tak RENOVATE! : )

Nina Juliana said...

cantik ape.. abstrak. sukeee...

atty's said...

oke..take ur time..

Lina said...

ayen

of course blog i hahaha

ash

yeeee renovate!!!

nina

ye ke thanx

atty

ok kak ty