Friday, December 3, 2010

The New Rapunzel


tercapai juga hasrat nak date dengan anak daraku tengok Rapunzel : A Tangled Tale.  so malam tadi pergilah kami berdua ni ke GSC, East Coast Mall menonton in 3D.  kalau yang memang suka tengok cerita-cerita klasik romantik ni memang puas hatilah macam aku ni.  lagipun cerita Rapunzel ni bukan yang macam yang selalu kita baca dulu-dulu tu tapi di brand newkan (wahhh ayat haha) dan menjadikan cerita ni lebih menarik, ada aksi dan romantik tu tetap ada hehe.

so, two thumbs uplah kat cerita ni.  qistina memang terkekeh-kekehlah ketawa bila part part yang joke tu especially setiap kali muncul kuda istana dengan sesumpah kecik tu and then siap hulur-hulur tangan lagi nak ambil tanglung tu (dah kata 3D kan) cam semuanya comes alive haha.

tak lupa juga thanks kat en khairol kerana izinkan kami berdua berjimba-jimba hehe ; )

Lina

2 comments:

- zuriey - said...

memang tak rugi tgk citer ni

atty's said...

mesti qistina happy semlm..
kty pun semlm kuar dating ngn fir berdua