Friday, December 10, 2010

Murtabak Maggie Je

sekarang ni kalau sebelah malam kitorang makan yang simple simple jer, home made.  en khairol pun tak kisah...dia lagi suka sebab taklah terlalu kenyang waktu malam. 


inilah menu dinner kami 2 malam lepas...murtabak maggie.  sebetulnya dapat inspirasi buat murtabak maggie ni dari blog kak ieda dan ini sebenarnya kali kedua buat.  yang 1st ari tu tak sempat nak snap sebab time lapo hehe.  yang kedua ni en khairol yang goreng, aku cuma siapkan bahan-bahan jer.  kalau tengok macam telur dadar jer ek hehe.


ini gambar isi dalamnya.  macam-macam aku letak, sosej, kentang, lada benggala, tuna...home made kan so kita boleh apply macam-macam lar.  kongsi makan berempat...kenyang burrrpppp...oppssss!!! ;))

Lina