Monday, December 13, 2010

Kalau Dah Main Sampai Taknak Balik

aktiviti pada hari Ahad memang amat mengujakan.  bila bawa anak jalan-jalan memang automatik akan teruja.  nak-nak lagi bila jumpa tempat indoor game lagilah teruja ya amat haha.  bawa anak-anak pergi ECM...sebab parking bawah dah penuh kena naik parking kat level 3.  bila parking kat situ dah tentu masuk kat food court dan akan jumpa indoor game.  kalau tak singgah kang berasa hati lak jadi terpaksa jugalah singgah.  2 beradik tu main sampai taknak balik...taknak dah pergi mana-mana.  taknak cerita panjang-panjang korang layanlah gambo-gambo kat bawah ni yer.









Lina

2 comments:

YanaMIB said...

hehe mesti letih kn nk lyn..=P

Lina said...

Yana

tau takper hehe