Wednesday, December 15, 2010

Jom Kita Berkenalan

emmm bagus juga yer bila ben ashaari selalu buat segmen baru.  bila tiba time blank, buntu tau apa nak cerita kat blog bole jadikan segmen beliau sebagai entry baru.  kepada en ben, terima kasih untuk itu yer.

jadi segmen baru en ben adalah Jom Kita Berkenalan.  dengan senang dan rela hatinya aku pun nak sertai segmen ni.  seperti biasa adalah kerja sikit kena buat tapi taklah susah mana pun.


1.Letak header blog BEN ASHAARI - done


2.Bila mula buat blog ?

    5 Julai 2007 ( dah lama tapi kebelakangan ni jer aktif sikit)

3.Jumlah follower sekarang ini ..

   116 orang

4.Berapa trafik harian ?

    dalam 20 orang

5.Sehari brapa entri ?

  paling banyak 4, paling sikit 1

6.Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

 jimi-wiser - kisah seorang pendidik.

ok siap.  kalau korang berminat nak join segmen ni klik je kat banner atas tu yer.

 
Lina


2 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Lina said...

rozuan

salam kenal