Thursday, December 23, 2010

Hahaha Menang Jawab Teka-Teki

buka-buka blog kat chatbox ada mesej dari syam kata aku menang jawab teka-teki.  sejujur-jujurnya aku tak tau pun yang entry tu ada pemenang segala.  aku ingat alar entry saja-saja jer nak memeriahkan suasana hehe.  apa-apa pun happy juga sebab yang aku jawab tu betul hehe. 

sebab nak bagi adil syam pilih 2 pemenang, lelaki dan perempuan.  yang  lelaki puterapescado, yang perempuan aku lar :-) .

jadi kepada syam terima kasih banyak sebab pilih kak lina antara salah seorang pemenang.  walaupun hadiahnya link blog ini di blog anda tapi walaupun tak nampak berharga tapi tetap bernilai di hati kak lina.

Lina

1 comment:

atty's said...

mesti tak sangkakan..tahniah ..lina