Friday, January 21, 2011

Giveaway - Saya Nak Kain Tu!!!

~ STICKY MODE ~

untuk entry terkini sila scroll di bawah entry ini yer.


jalan-jalan kat blog Tie Tine terbaca pasal giveaway ni.  cam berminat jer...tak rugi kalau mencuba kan.  hadiahnya pun menarik.  'saya nak kain tu' sebab boleh saya buat baju kurung baru dan juga boleh menambahkan lagi koleksi baju-baju kurung saya hehe.

4 Syarat Mudah:-



1. Merupakan seorang blogger & mempunyai alamat di Malaysia

2. Menjadi follower blog SYEDACOLLECTION

3. Tepekkan banner Giveaway kat sidebar & buat 1 entry ringkas bertajuk "Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!" kat blog anda. ( Mesti dilink kan terus ke entry ini)

4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni.
Giveaway bermula 17 Dis - 21 Jan 2011 jam 11.59pm.

(Hadiah2 akan diupload kemudian yang pastinya adalah

3 helai kain pasang untuk 3 pemenang)

Pemenang akan diumumkan pada 24 Jan 2011

kepada korang yang berminat bolehlah masuk giveaway ni.  mana tau kalau ada rezeki kain tu menjadi milik korang.  jadi jangan malu-malu mencuba yer. 


Lina

20 comments:

atty's said...

gudluck lina.

azzey said...

Lina: All the best yeah..:)

p/s: slm knl. follow blog ni.tq sudi dtg blog saya dan tgl komen.....AZZEY.......

mummysyafie said...

gud luck lina..mana tahu rezeki leh bawak balik kain tu. cantik..

Lina said...

atty

mekasih kak ty

Lina said...

azzey

thanks n thanks to follow me back

Lina said...

mummysyafie

terima kasih...harap2 ada lar rezeki

azrinrahim said...

nak join boleh..boleh bg ummie ayie..huhu

Lina said...

azrinrahim

bole ajer...klik jer kat link syedacollection tu.

hans said...

good luck sis

P/S : Tolong Belikan Topup! Penting Nih!

Si DauN CeRi said...

salam tahun baru lina.. anda di tag..hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck ye ;))

p/s: thanks singgah and drop komen. skang mase nk balas balik komen since line tenet ok la jugak ;))

Shaofie said...

jemput join segmen di blog. mudah je.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Lina said...

hans

thanks

Lina said...

si daun ceri

terima kasih atas tag tu tp rasanya dah buat dah

Lina said...

puteri iqa izyan

terima kasih :)

Lina said...

shaofie

thanks atas jemputan tu...nanti sy singgah yer

pinkepi said...

nk try la yg ni..tq share..=)

Lina said...

pinkepi

try jer...menang ke tak blakang kira hehe...sama2

nur said...

good luck ye
ALL IN ONE

Lina said...

nur

mekasih nur :)