Wednesday, December 8, 2010

Bloglist 2011..Selamat Datang Tahun Baru


tak salah kan kalau nak join lagi sebab en ben kata tak kira blogger lama ke baru asalkan berminat.  thanks yer en ben sebab bagi peluang ni.

1.Buat satu entri .. letak header blog BEN ASHAARI

2.Tajuk " BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "

3.Pastekan url entri anda di sini ...

4.Pastikan blog anda itu aktif selalu..

5.Tarikh luput bloglist ini , sekurangnya 3-4 bulan dari sekarang ..

kalau korang berminat jomlah join yer.  details? klik jer kat banner tu.



Lina

2 comments:

Ayen Giggs said...

Mcmane ek nak buat mende2 gini,x retilaa.Dah banyak kali dah org tag tapi x reti jugak nak buat.Malu pulak rasenye,huhu....

Lina said...

emmm...lor mmg tak reti ker ingatkan main2 hehe emm nanti jawab kat blog AG k