Monday, December 27, 2010

:))

aku tau aku dah terlambat tapi tetap juga nak bagitau ;))


persembahan 'lelaki ini' buat aku lupa semua keputusan ASK 2010 :)))


aku suka sangat dress siti sharizah pada malam tu tapi langsung tak masuk pun senarai 10 best dress oleh TV3 sob...sob...sob... :(

kalau nak tengok banyak lagi gambar, keputusan dan semuanya pada ASK 2010 boleh pergi ke http://apps.tv3.com.my/ask2010/live/


gambar kredit kepada TV3

Lina

2 comments:

aibaks said...

cantik gak dress tu.. tapi biasa la sbb manusia yang judge..

atty's said...

Malam tu kty suka tgk ziana zain ..