Saturday, December 4, 2010

Badminton's Friendly Match

malam selasa lepas aku join ofis aku buat friendly match main badminton dengan team Kem Galing.  aku ni bukannya terer sangat main badminton (kalau bowling tu lain lar hehe) tapi saja untuk support team ofis aku.

antara staf ofis yang join

 sebelum apa-apa bergambar tu yang penting hehe

 my two officers yang sporting moting

 my bos tengah beraksi...jgn ditanya yang mana satu yer hehe


aksi salah satu regu team ofis aku

so apa resultnya yer?  emmm team perempuan main 6 regu, 3 menang 3 kalah, kira sama kuatlah tu.  team lelaki lak semua baik hati bagi kemenangan kat team lawan hehe.  ok lah tu namapun friendly match kan.  semangat kesukanan tu yang penting.  semangat-semangat pun bos aku cakap nak lawan sekali lagi haha :).

Lina

2 comments:

Nina Juliana said...

Congrat.. xdpt join.. kesihatan x mengizinkan mlm tu.. slalu ketinggalan..

Ayen Giggs said...

Team pompuan yg kalah tu team u laa yek,hehehe.....