Friday, December 24, 2010

Atas Permintaan

wahhh tajuk kelas gitu macamlah ramai sangat yang mintak padahal sorang jer tapi kalau dah ada mesti ramai juga nak tengok kan...kan...kan...(sambil kelip-kelip mata hehe).  ok...ok...sebenarnya ni atas permintaan attyfir yang minta letak gambar close-up my sister yang bertunang.  jadi inilah dia ya kak ty :)) .

gambar pinjam dari fb adik

Lina

12 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek nyer kaler pink......

=D

atty's said...

lawa sangat , adik lina..
semua cantik..baju cantik,tudung cantik,pink cantik, bunga tangan cantik, orang nya pun cantik


tgk gambar ni rasa mcm nak pakai baju perantin..tp gumuk..hhahahahha

- zuriey - said...

nice..ramai gak yang pilih color pink

Puteri Iqa Izyan said...

comel gile die!
mcm lisa je.

kem slm n ckp tahniah..
hehe

Lina said...

yanie

eh yanie lamanya x dengo kabar...bila nak buka blog yanie x bole lar yang diinvite jer bole huhuhu sedih lak

pink mmg cantik...mekasih bg pihak adik hehe

Lina said...

atty

hehehe mekasih kak ty bg pihak

tu lar nak rasa nak pakai gak baju pengantin nak amik gambo smula tp badan dah berisi huhu kene kuruskan dulu badan

Lina said...

zuriey

mekasih

Lina said...

puteri iqa izyan

wahhh klu ckp kat dia macm lisa mesti kembang hahaha

mekasih

Eda said...

nice...cantik la kaler..=)

tahniah untuk adik kak lina..;-)

I AM ME said...

wahhh...kak, banyak entry utk orang eh..haha.. ade org request ke?huhu
time kaseh semua.. =)

Lina said...

eda

terima kasih yer

Lina said...

i am me

hahaha tu lar jd glemer lak dier...siap ada request lg