Friday, December 10, 2010

Aku Suka Taman


blogwalking kat blog ainn iskandar terbaca pasal contest ni.  so apa lagi aku pecut lar nak join coz tarikh tutupnya adalah hari ini...diulang sekali lagi hari ini yer 10 Disember.  sepatutnya dah lama tutup tapi dilanjutkan lagi.  nak join tu bukan apa sebab teringat ada gambar kat taman.  contest ni dianjurkan oleh Kiz Garden.

well, seperti biasa kalau ada contest mesti ada syarat-syarat...kalau ada syarat-syarat mesti ada contest :))

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1)Semestinya ada belog sendiri ok ~ ohhh syarat yang ni memang cemerlang

2) Ini penting ya,Mesti follow Kiz Garden dan Kiz Garden Misc Shop ~ dah follow dah

3)Letakkan blog Kiz Garden dan Kiz Garden Misc Shop dalam bloglist anda ~ done

4)Tarikh tutup penyertaan adalah 10 DIS 2010 ~ maklum sebab tu terkejar-kejar ni :)

APA PERLU ANDA BUAT?

1. Of koz lah kena buat entri pasal contest ni ~ inilah entrinya :)

2. Copy banner yang kat atas tu dan letak kat entri korang nanti ~ done :)

3. Okeyh,yang ni best,Korang kena letak SATU gambar korang yang paling masyuk kat taman

kriteria Gambar:
a. Ada gambar tuan punya belog tu sendiri

b. Gambar tu boleh di edit ikut suka

c. Dalam gambar tu 'musti' ada perkataan "Taman".Contohnya,"aku suka taman","ini taman saya" ,"taman taman itu" (entah ape je Kiz bagi idea ni)

d. Tak nak lebih dari 3 orang dalam satu gambar okey..

e. Contoh Gambar dari Kiz garden,

4. Tulis sikit pasal anda dan taman tu,contohnya macam kat situ lah korang bertemu jodoh ke,jumpa Brad Pitt ke kat taman tu,atau nak citer pasal taman tu pun boleh..Tulis pendek-pendek je pun da memadai okey
5. Tuliskan 3 Perkara BEST yang anda dapat kat Blog Kiz Garden ni
6. Finally,Kalau dah agak-agak memenuhi syarat-syarat dan dah buat apa yang perlu dibuat,sila hantar komen kat entri ni disertai Nama , E-mail , serta link entri korang untuk memudahkan kerja 'penskodengan' Kiz..



Ok seperti yang dikehendaki inilah gambar dalam taman yang akan dipertaruhkan untuk contest 'Aku Suka Taman' ni.



Ini adalah gambar tuan punya blog bersama anak dara sulungnya, qistina.  gambar diambil pada penghujung tahun 2008.  lokasinya adalah di Taman Tasik Taiping.  saya sangat suka taman ni sejak menonton filem Sepi.  lepas jer menonton cerita tu memang asyik berangan nak pergi ke taman ni.  alhamdulillah akhirnya termakbul juga hajat.  yang paling best sekali masa ni saya tengah pregnant anak kedua saya. 

emmm...apa best kat blog kiz garden ni yer?

1) ada pelbagai info
2) tulisannya terang, jelas dan besar
3) ada blog shopping sekali, so bertambah lagi blog shopping dalam list

rasanya semua syarat-syarat dan task dah dibuat.  finally bolehlah hantar.  harap-harap dapatlah memikat hati juri nanti yer :)



Lina

3 comments:

KizZ said...

hi...kiz jengah sini..

hehe..sori ya..cian kamu terkejar2..

tp bagus2 smgt itulah yg kita mahukan..

hehe..tq for joining yah...tggu keputusannya nanti

Fieza79 said...

salam..jengah sini

gud luck..!

Lina said...

kizz & fieza

thanks