Tuesday, November 23, 2010

SPM Bermula!!!


hari ni bermulalah peperiksaan SPM.  zaman SPM aku dah 16 tahun berlalu.  memang nervous gilerlah masa nak exam tu.  masa nak tunggu result lagilah bertambah-tambah nervous.  alhamdulillah result aku baguslah juga tapi menyesal juga nape tak study betul-betul kalau tidak lagi bagus hehehe.

SPM taun ni ada 3 orang anak saudara aku yang terlibat.  2 orang kembar anak abang en khairol dan seorang lagi anak pakcik aku.  aku doakan moga diorang bertiga dapat menjawab soalan exam dengan tenang dan lancar.  semoga mereka bertiga mendapat result yang cemerlang nanti.  chaiyok...chaiyok...!!!

Lina

2 comments:

Ayen Giggs said...

Saye pun nyesal jgk sbb degil/x dengor kate cikgu dulu klu x mesti dah jadi bos skrg ni,huhuhu....

Lina said...

ayen

muahahaha