Thursday, November 25, 2010

Blogger In Da House : Khas Buat Blogger Baru


dah lama dengar nama ben ashaari ni.  bila blogwalking majoritnya dekat senarai bloglist blogger-blogger mesti ada nama ben ashaari ni.

ok ben ashaari ada buat entry khas buat blogger-blogger baru.  aku ni blogger baru ker hehe.  bolehlah dikatakan baru sebab masih peringkat belajar lagi.  kalau nak turut serta adalah kena buat kerja sikit tapi simple jer kena cerita latar belakang blog kita.

blog This Is Big Eyes Blog ni lebih kepada personal life.  kisah aku sendiri, hubby, anak-anak, saudara-mara.  ada juga pasal kawan-kawan, perkara-perkara yang berlaku kat sekeliling kita, isu semasa, makanan, percutian dan sebagainya.  ada caca-marba la sikit tapi yang tetapnya pasal personal life.

kita buat checklist sikit...

banner dan link back >>>> done
tajuk >>>> done
latar belakang blog >>>> done
 tinggalkan url >>>> done

so, kepada blogger-blogger baru tak rugi turut serta dalam entry khas oleh ben ashaari ni.  memang berbaloi-baloi.  kalau nak tau maklumat lanjut lagi klik jer pada banner kat atas tu.

23 comments:

kembara n.s. said...

salam kenal...dah follow...follow lah tempat kita balik...

aKu ZaHaa said...

aku dah ikut & baca link awak...jadi jemput ke link saya pula ok....

Kak Wan Kamsiah said...

salam ziarah..nice blog. akak dah follow...sudi2 le ke tempat akak..:)

Izamir Ridzwan said...

saya dh follow blog ini... jom ke blog saya
http://izamirridzwan.blogspot.com/

PiKOk said...

Salam kenal dari Pikok..
slmt berblog..:D

man yusoef said...

salam perkenalan....smoga maju jaya..hehe

wida said...

salam perkenalan..

Ayen Giggs said...

Salam....Saye dah lame follow blog akak lina ni,hehe....

Sideq's Stories said...

salam
hey nice blog
hehe hope u happy berblogging

erm ni lau sudi singgah ah blog i gak k
lau minat leh follow =)
http://sideqstories.blogspot.com/

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

zacky ~786~ said...

hye.~ enjoy ur blogging.!

aima in luv said...

salam perkenalan dari saya
terjah dari blog BA

KimiCnoL said...

salam perkenalan blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

murnimahyum said...

salam p'kenalan~
happy blogging... :)

Mila said...

Salam Kenal...
http://abahmila.blogspot.com/

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

azhar said...

slmat berkenalan....

Hanis MY said...

salam ziarah dan salam perkenalan, sudilah ke blog ye...

hudahazwani said...

salam...selmt berkenalan..jln2 singgah kt cni dari blog BA..selamat berblogging dan maju jaya...4low blog neyh jugk ^^

Cik Ila said...

salam perkenalan..cik ila dh follow.. :)

Tn.Punya said...

jumpa blog dari BEN ashari.. teruskan bersama BEN..salam perkenalan

Tok Esah said...

salam perkenalan yer dr tok esah!!! hehee

rieyana ynn said...

salam kenal ya...;D