Tuesday, November 30, 2010

Apa Kes Ni?

blogwalking kat blog lynn terbaca pasal berita kat KOSMO hari ini.  terus cari berita tu dan bila baca memang mendidih teruslah.  aku ni kalau bab mendera anak-anak memang beremosi sikit.  kalau baca memang terus temperature naik.  ada yang upload video pasal maid yang dera anak majikan kat FB tu pun aku tak sanggup nak tengok.

aku malas nak cerita lebih-lebih sebab tengah sentap sangat-sangat kat orang yang tak berperikemanusiaan, pendek akal, biadab dan tak taulah aku nak describe apa kat orang tu.  so kalau nak tau cerita lanjut korang pergilah ke blog mummyshafie ni yer.

Lina

3 comments:

mummysyafie said...

pasal video kat FB tu pun saya tak berani nak tengok..tak sampai hati

Ayen Giggs said...

Dunie dah nak kiamat dah kot....

.::Lynn::. said...

nak nangis rasanya.. terbayang mcm mana kalo terjadik kat anak kita