Saturday, October 2, 2010

Corat-Coret Sukan SUK SeMalaysia 2010

dalam bulan Julai telah berlangsung Sukan SUK SeMalaysia di mana Pahang telah menjadi tuan rumah pada tahun ini.  semua warga SUK Pahang telah terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan sukan SUK ini.  sukan yang berlangsung selama 4 hari ini mempertaruhkan sebanyak 6 acara iaitu bola sepak, bola jaring, ping pong, badminton, bowling dan golf.  bahagian aku telah dipertanggungjawabkan untuk upacara perasmian pembukaan dan penutup sukan.  aku pula memang terlibat lebih awal sebagai atlit hehe...sukan apa yang aku masuk yer? of course lar yang paling aku minat...bowling.

bersama geng-geng bowling wanita semasa upacara penyerahan bendera Pahang kepada kontinjen

bersama geng-geng koir semasa hari pembukaan

suasana hari perasmian pembukaan yang diadakan di Stadium Tertutup SUKPA Bandar Indera Mahkota

bergambar dengan maskot kontinjen negeri Perak, seladang...maskot negeri Pahang cik gajah tak tahulah dah lepas ke mana masa ni

geng-geng urus setia yang telah bertungkus-lumus untuk menjayakan majlis


team bowling wanita bersama pengurus

dengan team bowling negeri Kelantan

majlis penutup telah diadakan di Dewan Konvensyen Sultan Haji Ahmad Shah, Jalan Teluk Sisek (sorry gambar blur sikit)

antara menu yang disediakan



alhamdulillah, pasukan SUK Pahang telah berjaya menjadi naib johan keseluruhan dengan memenangi emas acara bola sepak dan golf.  bowling apa cerita? hehe boleh usaha 2 tahun lagi di Sarawak pula. 


Lina

2 comments:

Ayen Giggs said...

Klu nak team boling berjaye d sarawak nanti kene test ngan ayen giggs n ena qalinsyalaa dulu nak tgk mcmane,huahuahuahua....

Lina said...

ayen

ek elehhh bole...bole...kite test dulu ek...sedia menyahut cabaran hahaha