Friday, October 22, 2010

Birthday Amsyar


just nak kongsi gambar-gambar masa sambutan birthday Amsyar bulan 8 hari tu.  tak celebrate beria-ia pun cukup sekadar sebiji kek jangankan tidak kan. 

kami celebrate kat rumah mak ayah en khairol.  kebetulan kak esah pun ada balik jadi ramailah juga ada kat rumah.  kami beli cheese cake yang simple jer.  lagipun sedap kan cheese cake hehe.  lagipun tak membazir beli cheese cake ni sebab ramai peminat.  dan dan tu juga habis.  tak payah dah nak simpan-simpan.

beria-ia sangatlah si Amsyar nak memotong kek tu.

lepas tu apa lagi acara makan kek la pulak.


Lina

4 comments:

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lina,

Sarat birthday keknya ngan buah2. Akak juga peminat cheese kek. Happy belated birthday buat Amsyar. seronok tengok gambarnya tak sabar2 nak potong kek.

relevan said...

Hepi besday Amsyar..semoga panjang umur dan murah rezeki..hormati ibu bapa..jangan nakal nakal..

anith aiman syafiq said...

ap belated birthday boboy amsyar...moga menjadi anak yg soleh...INSYALLAH...

Lina said...

sweetie, relevan, anith

terima kasih semua