Friday, September 24, 2010

Blog Dah Kembali Normal

Setelah aku menjerit kat blog aku ni semalam pasal tak boleh view and then bila aku buka blog aku hari ini aikksss dah boleh view!!! Aku rasa macam nak menjerit ada nak melompat-lompat ada nak menunjukkan betapa gembiranya aku hehe.  Leganya rasa hati dapat juga aku tengok lagi kaler oren blog aku tu.  Pelik betul tapi kenapa selama 4 hari lepas memang langsung tak boleh view.  Apa masalahnya ye?

Argghhh malas aku fikir yang penting dah boleh view dan aku akan cuba kembali aktif berblogging.  Tengoklah blog aku ni ha bukan saja dah bersawang tapi sawang tu dah hampir-hampir tak boleh nak sapu dah...dah tak lut dengan penyapu huhuhu.  Apapun terima kasih banyak-banyak kepada ayen giggs yang berusaha untuk menolong hehe. Ye lepas ni aku tak akan biarkan blog aku ni kejung lama-lama melainkan ada apa-apa yang tak boleh dielakkan.  Kita tak tau kan apa akan berlaku di masa depan nanti.

Lagi satu aku ni banyak hutang dengan korang semua.  Bukan saja hutang posting tapi ada hutang yang dah lama tapi buat masa ni aku taknak cerita lagi ni.  Nanti bila aku dah settle hutang tu aku akan cerita yer.

Lina

7 comments:

relevan said...

Baru ni kawan nak ngucapkan ....Selamat hari Raya pada aok me sekeluarga..

Ayen Giggs said...

Same2....hehe.Sib baik U x melompat,klu x tentu esok kluar buletin utame/metro cite psl gempe bumi berlaku d kuantan sbb bangunan suk phg bergegar,kihkihkih.....Jgn marah haaa,SELAMAT ARI RAYE MAAF ZAHIR dan BATIN....ihiks.

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Alhamdulillah semuanya dah okay yer...so Kak Sweetie dtg beraya kat sini.Selamat Hari Raya. maaf zahir batin.

Lina said...

relevan

slmt hari raya jg buat aok sekeluarga

Lina said...
This comment has been removed by the author.
Lina said...

ayen giggs

ohhh u ingat i ni besooo sgt ker smpai bergegar klu i melompat haha...alar x kisah pun...slmt hari raya jg

Lina said...

sweetie

alhamdulillah dah ok dah...thanks sweetie...slmt hari raya