Thursday, September 23, 2010

Apakah Sebab Virus ataupun...

Tolongggggggggggggg!!! Kenapa aku tak boleh view blog aku ni!!! Adakah ada kaitan dengan virus malware yang bermaharajalela tu? Kalau betul macam mana ni? Apa aku nak buat?

Korang semua boleh tak buka blog aku? Ke ada sebab-sebab lain yang menyebabkan tak boleh view yer?
Kawan-kawan semua tolonglah bantu aku.  Aku tak tau dah nak buat macam mana.  Baru jer nak aktif balik berblogging dah jadi macam ni.  Menspoilkan mood aku jer.

Kalau ada sesiapa yang tau macam mana nak selesaikan masalah tak boleh view blog ni tolonglah bantu aku yer.  Bantuan anda semua amat aku hargai.

Lina

5 comments:

Ayen Giggs said...

Tulaa lame sgt dah tinggal blog smpai penuh virus kat dlm,hehe....Semlm i ade bace satu blog tu yg buat entry psl mcmane nak buang virus ni tp dah lupelaa blog sape,huhuhu.....Nantilaa i check smule yek..

Nurulhuda|Adlie said...

loh ok jaaaaaaaaaaaaaa ni. tula sombong sgt taknak belog. hehe. saya rindu.. dekat qistine!

Lina said...

nurulhuda

ok...ok...i know i dah buat blog ni bersawang hehe...but nak tau bile akak cuba buka ari ni dah ok spt biase...punya lar happy hehe

Lina said...

ayen

ye...ye...x payahlar perli-perli k hehe...anyway thanks atas usaha anda tu sebb dah ok dah...dah bole view...x tau lar 4 ari lepas apa masalahnya...ok pas ni i janji i akan berblogging dgn jayanya haha

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

wa..bagus ada Ayen, leh minta tolong, Kalau kakak Sweetie ada problem, leh ker panggil Ayen.