Tuesday, March 30, 2010

Semua Orang Dah Register My Look...Aku Je Belum

Salam semua...

Buka dashboard blog...tengok blog-blog yang dah update semua cerita pasal My Look ni.  Rasa cam ketinggalan lak.  Buka pula blog Ayu pun ada entry pasal My Look ni dan Ayu pun dah register.  So, aku ambil keputusan register jugalah.  Lagipun senang amat registernya...free dan tak payah nak jawab soalan yang remeh-temeh.  Tak salah rasanya nak mencuba kan.  Dapat tambah duit lagi.

Jadi kawan-kawan jomlah join juga.  Cuma klik kat sini je yer....MY LOOK


Lina

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

yeahh
joint jgn tak joint
ekeke..

Hasan Amran said...

my look nie apa?
macam nuff nang ke?

Nana said...

sama la br reg tadi senang je kan cara nye free je pun klw dia tipu pun xde hal..hehe

Lina said...

sidratul

hehehe yeee sama2 kita join n buat duit

Lina said...

hassan

my look ni cam engine carian like google n yahoo...cume bile kita buat search kita akn dpt untung cam nuffnang

Lina said...

nana

tu lar sbb free tu yg berani skit cuba