Saturday, March 13, 2010

Pertandingan Bowling BPSM 2010


Salam semua...

Bulan Februari lepas ofis aku ada buat Pertandingan Bowling.  Oleh kerana masa tu mata aku dah semakin ok walaupun masih dalam mc, aku gigih juga main.  Ye lar dah lama tak main bowling sejak mengandungkan Amsyar tu yang nak lepas gian tu.



Setiap group ada 3 orang pemain yang dipilih secara undian.  Aku satu group dengan En Hasbullah, EO aku dan En Hanafeah. 


Alhamdulillah selepas bertungkus-lumus bermain sebanyak 3 game akhirnya kejuaraan milik group aku.  Terima kasih kepada 2 ahli group aku tu yang bermain dengan hebat.  Dapatlah bawa balik hamper untuk Qistina.

Lina

12 comments:

Ayen said...

Ayat last tu 'terima kasih kpd 2 ahli group aku yg bermain hebat'.Dah aku mcmane,hebat ke x???hehe....

Jejaka Desa said...

Omboihhh...mc pun boleh main bowling lagi yek...

Lina said...

ayen

ko ni ahli grup aku ke ayen hehehe...tp aku rs ko tetap hebat utk ena hahaha

Lina said...

jejaka desa

mc tu sbb nak abiskan mc yg dibagi oleh doktor kang dia marah lak org dah bg mc nak keje lak hehehe

CatlinaFly said...

salam, minta tolong check email ye, sy dah emailkan blog header..ssoooorry sgt sebab lambat...idea's block huhuhu..

catlina
http://kedaigambarkami.blogspot.com

Leeza Rule said...

saya dah follow u.

bestnya main boling..bagus2 tahniah

Nana Rosli said...

salam kak,
ade tag dr nana
rajin2 jwb la yer
mwah3!!

hans said...

nih yang buat den nak main bowling nih

Lina said...

catlina

ok cat nanti sy cek...thanks ye

Lina said...

leeza

thanks

Lina said...

nana rosli

nanti kak lina buat yer

Lina said...

hans

jom2 meh kita men boling