Tuesday, March 23, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair

Salam semua...

Aku tengah sedih ni dan kuciwa disebabkan kelalaian aku sendiri.  Apa benda yang menyebabkan aku sedih ni ye?  Aku sedih sebab aku dah terlepas peluang untuk menyertai GATSBY DEODORANT STREET FAIR pada 17 April 2010!!!

Aku memang terkilan lar sebab dalam beberapa hari ni aku memang tak buka emel...tup...tup...aku buka hari ini aku baca emel daripada Nuffnang ni...due datenya adalah semalam!!!  Adusss...rasa cam nak pitam jap.  Padahal senang amat kalau nak sertai...pula tu dapat RM50 kalau berjaya terpilih.  Ye lar sebelum dapat emel ni pun Nuffnang dah hantar emel dah sebagai intro tapi aku macam endah tak endah je.  Waaaaaaaa!!!  Rasa cam nak nangis 7 hari 7 malam.

Takpe...takpe think positive.  Mungkin kali ni bukan rezeki aku.  Mungkin rezeki aku yang lagi hebat kot...wahhh statement nak sedapkan hati ni.  Apa-apapun mulai hari ini che wahhh...ye aku sungguh-sungguh ni...mulai hari ini aku berjanji dengan diri aku sendiri akan lebih alert dengan segala apa yang Nuffnang emelkan kepada aku.  Aku tak akan baca sambil lewa jer.  Memang aku betul-betul kecewa lar.  Kalau tak boleh aku jumpa rakan-rakan blogger yang lain yang pergi Blogger's Family Day hari tu.

Tak apalah mungkin ada hikmahnya aku tak dapat pergi kali ni.  Buat rakan-rakan blogger yang telah dipilih tahniah dan have fun ye!  Nuffnang...jangan serik invite aku lagi yer!!!

Lina

18 comments:

relevan said...

Haa..tu lah tidak boley berjumpa jumpa kat sana..

hans said...

len kali pi lain kalau ada

Ayen Giggs said...

Xpelaa,xleh jumpe dieorg tu jumpe ayen giggs pun ok jugak sebab ayen giggs pun blogger jugak kan,hahaha....

Lina said...

relevan

aok dpt g ke...bestlar aok...slmt bergembira heheh

Lina said...

hans

insya-Allah

Lina said...

ayen

ye lar kawan jumpe aok je lar kat premium esok ek

** Perfect Love ** said...

mm takpe.. takpe.. ada rezeki lain menunggu tuhh hehe

salam perkenalan kak. tq sudi jengah blog sy

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam ina..sy dah add jadi follower!

xpela..xde rezeki!..nx time ada lg tu.. rupanya lama dah ina jadi nuffnang sure byk masyuk kan..kan.. ;)

Lina said...

perfect love

salam kenal n tq jg sudi jenguk blog sy

Lina said...

syima

xdelar syima sy pun x dpt untung pun lg

hans said...

banyak lagi peluang

zue @ annaleeya said...

jgn sedey lina...
meh kita wat gathering blogger pantai timur nak???

** atie + aisyah ** said...

jgn sedih2 ye... next time boleh pergi ( kalau ade.. hehehe)

salam perkenalan dr atie

Lina said...

hans

ye insya-Allah

Lina said...

zue

kita gather2 kan seronok jg

Lina said...

atie

salam perkenalan

Sidratul Muntaha said...

xper
ade algi joint algi
ayu ni plak terpaksa tak joint sbb dah sarat sgt
adeiii,rugiiiii!

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片