Wednesday, March 3, 2010

Blogger's Family Day 2010


Salam semua...

Ok, aku tinggalkan dulu entry-entry aku yang masih tertunggak tu sebab aku nak postkan dulu entry pasal Blogger's Family Day yang diadakan pada 28 Februari lepas.  Aku rasa blogger-blogger lain dah awal-awal buat entry pasal ni tapi aku je yang ketinggalan.

Pada mulanya aku nyaris lagi tak dapat pergi sebab Khairol dalam seminggu sebelum program tu tiba-tiba dia ada hal lain.  Memang dah rasa tak boleh pergi tapi kemudian muncullah penyelamat ni hahaha.  Nasib baik member aku ni offer pergi dengan dia maknanya aku tumpang kereta dia satu famili lah padahal sebelum tu memang dah terfikir dah nak tumpang pun tapi segan hehehe.  Thanks ek.

Kami bertolak dari Kuantan kira-kira pukul 5.15 pagi.  Tengok tu punyalah gigih tu semata-mata nak pergi Blogger's Family Day.  Oh ye aku bawa Qistina sebagai peneman tak adalah nanti aku terkontang-kanting seorang.  Oleh sebab bertolak awal pagi, terpaksalah singgah di Genting Sempah untuk mandikan Qistina.

Kami sampai di Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur kira-kira pukul 9.15 pagi selepas 2, 3 kali u-turn.  Dah dalam Taman Tasik tu pun boleh sesat juga nak cari simpang hehehe.  Oklah taknak cerita banyak korang tengoklah gambar-gambar di bawah ni yang sempat aku snap.
Suasana kat tempat port kami.  Biru-biruan belaka.
Qistina bersama Qaisya.


Clown pun ada memeriahkan majlis.  Suruh Qistina salam takut, tapi belon nak pula.
Tengoklah muka aku yang menahan bahang matahari.


Puan Pengetua tengah menyampaikan amanat.

 

Antara game yang diadakan, game makan pisang.

Walaupun cuaca agak panas tapi semua blogger sangatlah sporting dalam semua aktiviti yang dibuat.  Minta maaflah kepada semua blogger kerana tak sempat nak beramah mesra dengan korang.  Bukan apa aku ni pemalu sikit orangnya.  Nak mula dulu tu memang payah hehehe tapi tak bermakna aku sombong ye.

Program berakhir kira-kira pukul 12.30 tengahari.  Fuhhh memang bestlah family day ni.  Terima kasihlah kepada semua AJK yang hebat-hebat belaka kerana bertungkus-lumus menjayakan majlis ni.  Buat semua blogger anda semua memang happening!!! 
Lina

17 comments:

ita cutevirus said...

ni, betul punye gigih...

kuar dari kuantan awal pagi...

bagus... bagus... sangat komitmen... kuantan kat belah mane??

NJ said...

salam lina..
wahhh seronok nyer..geder2..jauh2 lg pegi tu..mesti meriah kan..

firahadifa said...

OMG! dari kuantan!!!


owhhhhh.... nway... nice knowing u.. da lama i carik blog u.. u r followed..

nsazwa said...

salam akak..
..apsal nani tak tau ni..sedihnya...klu tak..boleh kita jumpa2 kan...huhuhuhu..mesti best kat sana.

relevan said...

Ngape tak ajok kome ni Lina uwaa``..

Lina said...

ita

mmg betul2 gigih tu... sib baik ada geng ngan ena qalinsya

Lina said...

ita

lupe lak kuantan kat kg tiram

Lina said...

NJ

memang sronok

Lina said...

firahadifa

yup dr kuantan hehehe gigih kan... i pun cari blog u nanti i follow... anyway thankx ek hadiah tu nice hbag

Lina said...

nsazwa

opppsss emmm akak pun x war2kan kat blog xpe nanti klu ada rezki kita jumpe k

Lina said...

relevan

alamak en relevan lupelar kawan nak ngabo len kalilah yer heheh

Ena Qalinsya said...

wahhh ko dpt h/bag ek... bestnye...
mga thn akan datang kita dpt p lagi n cuba ramah ek lina ihiks..

Nana said...

hye salam kenal...
wah dari jauh ek datang nk join gathering tabik la...
sorry xsempat nk beramah mesra aritu...
anyway sya dah follow tau

Sidratul Muntaha said...

lina..
thank you bg adiah..
byk sgt ler..
ni mak buyung dha tersengih2 dah smpai tinga bile tgk satu2 mlm tadi..
penat sgt n sibuk sgt smapi tak tgk lnsung benda lain dlm bag tu.
anyway,..terima kasih dtg..
then mana yg terkurnag tu mintak maaf byk2 yer..

My Lovely Family said...

salam..

hi.. lama rasa yer tak jengok umah kak lina nie..

best yer family day tu..nanti kalo ada wat lagi bagi tau yek..rasa cam nak join gak..hihihi

zieha said...

hik3x,,tak sangka ko terjebak gak join family bloggers day nie..
haa..apa lagi organized la bloggers kat pantai timur plak..leh k.zieha join..hik3x

HAZEL said...

salam.... tak tau pun... huhuhu