Friday, March 5, 2010

Blogger aka Geng Lama

Salam semua...

Di samping jumpa kawan-kawan baru dan participate dalam aktiviti semua, yang bestnya pasal family day aku dapat jumpa geng lama aku masa study dulu.  Yerrrrr orang itu adalah Cik Puan Watie aka mummyaeesh yang baru 3 bulan pregnant.  Tak tau pun sebenarnya dia tengah pregnant coz dah lama tak buka blog dia.  Sebenarnya kitorang ni satu batch masa kat UiTM Jengka dulu.  10 tahun grade baru hari tu jumpa semula memang tak sangka betullah.  Anak kita pun lebih kurang sama je tingginya kan Watie.  Walaupun dapat baca cerita masing-masing dalam blog tapi tak sama dengan jumpa live ni.  Takpe Watie kita sambung borak lagi masa reunion kita tu kalau jadilah ok.

Ok inilah saja review aku pasal Blogger's Family Day tempoh hari.  Nak cerita banyak tak berapa best sebab gambar tak ambil banyak.  Jadi, sekarang ni nak berjalan-jalan kat blog korang nak baca pula review korang. 


Lina

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

arrr..
lina satu batch dgn kak watie?
ekkee..
kasih lama bertaut kembalilah nih yerk?

Ena Qalinsya said...

weh mana gambo kita amik kat banner tu? yg puan pengetua tlg amik tu..mana? aku tak sabar nak curik ni huhuhuhu