Monday, March 8, 2010

Baby With Eyes Glasses Cutest Contest

=STICKY MODE=


Salam semua...

Entry ini adalah sticky mode ye.  Untuk entry terbaru sila scroll di bawah entry ini.  Jalan-jalan kat blog nsazwa terbaca contest ni.  Rasa macam berminat je jadi aku decide nak joinlah.  Oklah contest ni dianjurkan oleh Mummy Maria.  Seperti biasa bila buat contest mestilah ada syarat-syaratnya kan seperti di bawah:-

"baby with eyes glasses cutest contact"

secara officialnya contest ni bermula dari

08 Febuari 2010 - 08 Mac 2010

sempena valentine day ni

syarat2nyer?

dgn rela hati menjadi rakan follower kepada blog berikut MUMMY MARIA (paksarela.. hik3)

sila addkan banner contest kat ats tuh kat side bar blog anda n linkkan trus kpd contest nih

sila linkkan MUMMY MARIA di blog anda

sila wat special n3 psl contest nih dgn meng'upload'kan sekeping (1) gambar ur sweet lil baby (tak kisah la bby sendiri atau bby saudara mara,apa yg penting ONLY 1 PIC)

umo ur lil baby mestilah dari 1 hari - 4 tahun

sila nyatakan nama,umo,tarikh lahir bby dan juga email & nama mummynya.

jgn luper, sila tinggalkan komen anda disini utk proses menjejak


DAN INI ADALAH HADIAH MENANTI PEMENANG


ONLY FOR ONE WINNER




Jadi inilah penyertaan saya ye Mummy Maria





Nama : Amsyar Iqbal bin Khairol Hamdan
Umur : 7 bulan
Tarikh Lahir : 5 Ogos 2009
Alamat emel : inazz03@yahoo.com
Nama Ibu : Azlina binti Mohamed Yasin

Sesiapa yang berminat nak menyertai contest ni bolehlah klik link di bawah ni yer.




Lina

No comments: