Tuesday, February 23, 2010

Penghargaan

Salam semua, korang ingat tak pada bulan Disember 2009 yang lepas aku ada buat entry untuk bagi penghargaan kepada pembaca-pembaca blog aku ni.  Sepatutnya aku umumkan pada bulan Januari yang lalu tapi disebabkan ada perkara-perkara yang tidak dapat dielakkan (penangan sakit mata) lambatlah sikit pengumumannya.

Jadi sekarang ni aku nak umumkan mereka yang bertuah untuk mendapat penghargaan daripada aku.  Mereka ialah..........

3) HANS

Ok, mereka ini adalah Top 3 Commentator bagi bulan Disember tersebut.  Sori aku lupa sungguh nak print screen sebagai bukti tapi cukuplah hanya aku tahu kebenarannya hehehe.  Kenapa 3 orang saja?  Oklah hajat hati semua blogger aku nak bagi penghargaan tapi biarlah 3 orang ni dulu.  Aku tau blogger-blogger lain pun banyak bagi sokongan dan aku amat-amat hargai.  Walau bagaimanapun dari semasa ke semasa mungkin ada lagi blogger lain pula yang bertuah ye.

Ok, bagi Atty Fir dan Hans nanti bagi alamat ye ke emel saya inazz03@yahoo.com.  Kalau boleh secepat mungkin.  Hadiah akan saya poskan seberapa segera yang boleh. 

Lina