Thursday, February 25, 2010

Jurassic Park

Salam semua...

Kami berkesempatan pergi ke Pameran Dinasour di Yayasan Pahang.  Itupun setelah berkali-kali 'diperingatkan' oleh Qistina sebab kalau on d way balik ke rumah kami ada terdapat banner yang dipasang di tiang lampu.  Jadi bila dia nampak banner tu teruslah dia guna ayat power dia... "semua orang dah pegi tengok dinasour kita je tak pegi lagi".  Oleh sebab kami dah malas nak dengar ayat power dia tu bawalah juga pergi.  Lagipun bukan rugi apa pun kan bagus juga untuk pengetahuan anak-anak.


Sebenarnya kat sini ada mesin yang tanya soalan, lepas tu kena berdirilah atas kotak jawapan yang mana satu kita pilih.  Qistina pakai hentam je, ikut dia je nak berdiri atas kotak mana.


Nampak kurus lak Qistina dalam gambar ni, cengkung je.


Macam pandai sangat dia Qistina nak main game ni.


Tapi memang pandai juga.


Oh pocot! Terkejut gue eeiiii T-Rex ni saje je hehehe


Ralit anak bujang aku tengok dinasour belakang tu sebab dinasour tu bergerak-gerak dan ada bunyi.

Muka ala-ala cuak sebab ada kepala dinasour belakang Qistina tapi bukan dekat pun jauh sebenarnya.

Lina

2 comments:

Ena Qalinsya said...

aku dr minggu ke minggu nk bawak anak2 aku tapi tak berpeluang pun lg... sampai bila ek dino tu? ko tak amik gambo kat situ ke? rugi toll hehehehe

Lina said...

ena

aku rs smpai bulan jun kot tp ko cek la smula... eh aku amik tp malaslar aku nak post kat sini gambo tu hehehe