Friday, January 1, 2010

Makan Malam Bersama MB

Majlis ini kiranya penutup entry aku untuk Tahun 2009.  Sebenarnya majlis ini untuk pejabat Khairol tapi dijemput suami isteri so aku pun pergilah lagipun MB yang anjurkan tak best lak kalau tak pergi.  Majlis ni diadakan untuk meraikan officemate Khairol yang bersara tu iaitu Mak Aji, juga pelajar praktikal yang tamat latihan dan staf pejabat MB yang akan bertukar.


Puding roti yang sangat sedap sebab ada macam-macam yang dibubuh dalam puding tu


Menu utama adalah steambot yang boleh tahan sedapnya jadi aku tak perlu kontrol makan.  Boleh makan sepuas-puasnya malam tu.


Persembahan paling gempak malam tu, pop yeh yeh oleh wakil dari ofis Khairol.

Selepas habis part makan-makan dan ucapan dan pemberian cenderahati, majlis diteruskan dengan acara nyanyi-nyanyi pula.  Seperti biasa MB la yang mula dulu dengan live band.  Yang lain-lain lepas tu karaoke jer termasuklah Khairol.  Habis je Khairol nyanyi terus kami balik sebab kalau tunggu lambat lagi habis.

Lina

No comments: