Wednesday, January 6, 2010

Cutest Baby Of The Planet 2009


Nama : Amsyar Iqbal
Tarikh Lahir : 5 Ogos 2009

Tengah blogwalking kat blog Asmahani ada pula entry dia mengenai peraduan Cutest Baby Of The Planet 2009.  Peraduan ini dianjurkan oleh MomBloggersPlanet.  Rasa macam nak masuk pula sebab hadiah-hadiahnya memang hebat-hebat belaka.

Sebenarnya mereka mencari lagi 6 penyertaan untuk melengkapkan penyertaan kepada 20.  Sekarang ini mereka sudah ada 14 penyertaan.  Oleh itu saya mencalonkan baby kedua saya iaitu Amsyar Iqbal untuk peraduan ini.  Gambar ini diambil baru-baru ini semasa di rumah.  Tengah boring-boring mengagah Amsyar eh dia ketawa mengekek-ngekek pula, sangat comel.  Langsung ambil kamera dan terus snap beberapa keping gambar.  Harap-harap gambar ini dapat perhatian penganjur dan dapat mengisi salah satu daripada 6 tempat tersebut.

Cara-cara nak menyertai peraduan ini adalah seperti berikut:-

1.Get the best photo of your baby – ONE picture only!



2.Insert the photo on TOP of your entry. Mention his/her name and date of birth.


3.Write about this contest with title Cutest Baby of the Planet 2009


4.Include a link to this nomination page in your entry


5.Include a link to MomBloggersPlanet in your entry


6.Put the Cutest Baby of the Planet 2009 BANNER on your sidebar (where I can clearly see) with LINK to this page


7.Leave a comment here with link to your blog post (permalink)
 
 
Ok seperti biasa setiap peraduan ada syarat-syaratnya.  Syarat-syaratnya adalah seperti di bawah ini:-

1.This contest is opened to Malaysian babies 0-3 years old at the time of entry.


2.Picture should be current or less than 1 year difference from the actual age of baby.


3.ONE picture only!


4.Entry must be submitted by a parent, legal guardian or close relatives (can enter for child, sibbling or cousin).


5.Entry can be in Bahasa Malaysia or English.


6.Nomination starts from 22nd December 2009 to 10th January 2010


7.By participating, you expressly consent for your particulars, entries and photos to be posted on MomBloggersPlanet.com.


8.Only 6 babies will be selected to become contestants of Cutest Baby of the Planet 2009


9.Judge’s decision is final and no correspondence will be entertained


10.The lucky 6 babies will be announced in a blog entry


11.MomBloggersPlanet.com reserves the rights to change, amend, delete or add on to these Terms and Conditions without prior notice to you and shall become effective on such date as determine by us. You agree to be bound by such amendments.


12.MomBloggersPlanet.com reserves the right to cancel the contest at any stage, if deemed necessary in our opinion, and if circumstances arise outside of our control.

Ok dah siap semua.  So kepada blogger-blogger yang berminat jomlah kita join ramai-ramai.  Mana tau ada rezeki boleh dapat hadiah-hadiah yang disediakan.

Lina

5 comments:

Asmahani said...

haaa.. ada pun... gudluck!!

syahbandar87 said...

muga2 berjaya hndaknye kak
:)

en_me said...

gudluckk tewww..

fndrocka said...

dulu masa aku 2 tahun pun comel tahap2 the cutest in the planet gak..huhuuu

ghimau said...

Salam ziarah dari ghimau :)