Wednesday, December 30, 2009

Port Dickson - 8

Ok dah habis cerita pasal family day, aku nak tunjuk pula MITC Ancasa Hote tempat kami menginap ni.  Hotel ni berkonsepkan apartment.  Bilik yang aku duduk adalah apartment 1 bilik.  Lain-lain ada apartment 3 bilik dan bilik sahaja.



Bangunan kat belakang tulah MITC Ancasa Hotel


Lobi


Dari arah pintu masuk


Ruang tamu


Dapur, masuk je jumpa dapur dulu sebelah kanan.  Kalau ramai-ramai dengan famili boleh memasak cuma kena bawa dapur gaslah.  Peti sejuk kecil ada dalam kabinet.


Bilik tidur


Ada  pintu sebelah almari tu bilik air

Selama 3 hari 2 malam tidur kat sini memang selesa sebab besar.  Harga semalaman pula, kalau bagi aku yang keluarga kecil dan cuma kerja biasa ni aku rasa mahal.  Selama aku menginap kebanyakan yang menginap kat sini yang keluarga besar.  Jadi, diorang ambil yang apartment 3 bilik tu memang jimat la kan.  So, kalau ada sesiapa yang nak buat family day ofis ke atau family gathering bolehlah jadikan hotel ni salah satu pilihan.



Lina

4 comments:

atty's said...

napa okeh lah kan hotel nya ..

Lina said...

atty

ok mmg ok kak ty

Ena Qalinsya said...

uih besonye bilik otel dia..siap ade dapo lg.. ade gak aku p ni ihiks

Lina said...

ena

mmg beso ena dan selesa klu stakat family ko tu mmg lepas lar