Wednesday, December 30, 2009

Port Dickson -7



Hari terakhir family day di Port Dickson.  Sempatlah bergambar sini sinun.  Yang naik bas akan singgah di Melaka sebelum balik ke Kuantan.  Yang naik kereta sendiri ada yang ikut sekali ke Melaka.  Macam aku tak ikut sebab kami plan nak balik ke Raub.  Jadi, kami akan ikut KL.  Memang best family day kali ni.  Walaupun ada kekurangan sana sini biasalah kan bila event yang melibatkan ramai famili ni tapi tetap best.  Harap-harap tahun depan anjurkan lagi ye.


Lina

No comments: