Wednesday, December 30, 2009

Port Dickson - 6

Cuma nak kongsi gambar-gambar yang berjaya aku ambil masa kat PD.  First gambar pelangi yang  cantik betul-betul jatuh kat tengah laut.





Daripada satu pelangi tiba-tiba muncul pelangi kedua di sebelahnya.



Bila tengok pelangi ni macam boleh naik je kan.

Lepas tu dapat ambil gambar matahari terbit.  Cuaca mendung je pada pagi tu.

















Dah terbit sepenuhnya.


Lina

6 comments:

atty's said...

cantek2 gambar.matahari terbenam..pelangi..

relevan said...

Wuih..bermakan angin sakan ye Lina..

Lina said...

atty

ms tgk live tu lg cantik kak ty

Lina said...

relevan

yes en relevan best jalan2

Ena Qalinsya said...

musykil gak ni... masa ko tgk tu Baby ko katne ek..tp mmg lawo gile gambonye almaklumla kamera mahal ahaks

Lina said...

ena

weh ko ni x abis2 musykil... nak tau aku snap gambo ni dari bilik aku jer... bilik aku kat level 5 jd mmg ngam lar... baby aku ada atas katillah... xde kene mengena kamera mahal ke x tp skill org yg amik tuh huahuahua... jgn mareee