Tuesday, December 8, 2009

Penilaian 5 Bintang

Bermula 7 hingga 10 Disember ini jabatan aku terlibat dengan penilaian 5 bintang (SSR).  Orang2 kerja gomen ni taulah apa SSR ni.  Jadi, satu jabatan ni memang sibuklah sepanjang 4 hari ni.  Penilaian ini dibuat oleh pegawai-pegawai dari MAMPU.  Korang doa-doalah jabatan aku dapat 5 bintang ye.

Jadi, minta maaflah kepada korang semua kalau masuk blog aku ni tak berupdate.  Lagipun aku dan Khairol sejak hari Khamis lepas on and off je kat rumah.  Balik rumah sekejap lepas tu keluar ke rumah mertua.  Bukan apa Mak Ngah dan Pak Ngah Khairol dari Raub ada datang tidur kat rumah mertua.  Jadi, kamipun kenalah layan juga kan.  Itu sebab kat rumah pun tak berblogging pun.  Ye lar bila balik rumah dah malam, letih terus tidur.

Harap-harap korang janganlah boring masuk blog aku ni yer.  Insya-Allah lepas dah free semua aku akan kembali berblogging.  Walau bagaimanapun aku tetap berjalan-jalan kat blog korang.  Bye!!!!

Lina

5 comments:

Ena Qalinsya said...

erk! apsal aku org gomen aku tak tau pe SSR tu? kalo SR tau la ekekeke...mesti lg bz kan opis..huhuhu mujur aku kuar dh, kalo idak mesti tensen ahaks..

atty's said...

SELAMAT MENILAI JABATAN..SEMOGA JABATAN LINA DPT 5 STAR

hans said...

iso ke?
hopefully berjaya get 5 star

relevan said...

5 bintang..

neezareef said...

lain tpt lain kot penilaian..sma ngn ena x tau ape itu SSR..hehe