Tuesday, December 22, 2009

Kepulangan

Bertemu kembali!!! Hehehe macam rancangan Nona lak.  Aku minta maaflah kat korang semua sebab dah berminggu tak update blog.  Bukan apa kesibukan melanda buat beberapa minggu ni.  Jadi sekarang ni dah free sikit so bolehlah aku update blog kan.  Ok aku buka entry aku dengan cerita masa menyambut kepulangan Kak Lah (kakak Khairol), Abang Isa dan Kak Chik dari Sarawak kat airport Kuantan. Diorang balik selama lebih kurang 3 minggu jer.  Korang layanlah gambar-gambar di bawah ni yer.


Qistina yang ceria nak jumpa Ibu Lah dia



Nampak tak Qistina dengan mak mertua ku tu tak sabar menanti



Ye akhirnya bertemu juga


Tengoklah Kak Chik tu dah lebih besar daripada aku hehehe


Semuanya ada








Lina

4 comments:

Ena Qalinsya said...

welkambekkk ihiks..
uiks slalunye nama LAH tu utk laki tp kali ni utk pompuan ek hehehe

neezareef said...

ena tu igt LAH VE la tu..

Lina said...

ena

lor singkatan dpd name kakak ipar aku lar norfazilah hehehe

Lina said...

neezareef

tu lar pasal neeza