Wednesday, December 30, 2009

Hadiah Family Day

Alhamdulillah ada juga hadiah yang kami dapat.  Actually Khairol yang dapat hehehe.  Taklah kami pulang dengan tangan kosong.



Hamper untuk setiap keluarga


Hadiah yang besar tu yang Khairol menang tempat pertama pertandingan karaoke.  Yang kotak tu hadiah cabutan bertuah dan yang kecil sekali tu hadiah saguhati peserta karaoke.  Jadi, apa hadiah-hadiahnya yer?


Setelah dibuka inilah hadiah-hadiahnya dapur gas, iron dan tuala.  Dah dapat agak dah terutama yang besar tu.  Dapat dapur gas tu macam bagi hint je kat aku suruh pulun memasak heheheh.  Terima kasih yer kepada pihak urus setia family day kerana menyediakan hadiah-hadiah ni.  Lain kali buat lagi yer dengan hadiah-hadiah yang lagi grand.

Lina

4 comments:

zieha said...

alamak..cam ner ina leh gie dulu..k.zieha lama dah planing nak gie sana..tak sampai2..last2 ko yg gie dulu..best la ko erkk ..nmpk enjoy habis family day mmk..free plak tewww..siapa yang tak nak kanns..hehehe

Ena Qalinsya said...

aku musykil ni...
sedap ngat ke sore kerol?
meh suh dia join aku koke kat xanax ihiks

Lina said...

zieha

hahaha sy dah pintas kak zieha... mmg enjoy abis kak zieha... ada yg free ada jg kene bayo kak zieha skrg ni kan tgh langkah2 penjimatan

Lina said...

ena

jgnlar musykil ena... dahlan zainuddin yg pilih hehehe xpe nanti aku cuba jg upload video tu ko dengolah sendiri hehehe