Saturday, November 21, 2009

Why I Wish To Have A Portraiture Session With TRIPLETSplusONE?

STICKY MODE



Masuk contest lagi!  Hehehehe ni jumpa masa jalan-jalan kat blog ieda.  Macam menarik jer sebab hadiahnya adalah sesi fotografi.  Bukan senang nak dapat hadiah cam tu kan so tak salah kalau mencuba.
Seperti biasa syarat-syaratnya adalah seperti di bawah:-

Wish to have a portraiture session


with TRIPLETSplusONE?

Here's your chance to have a

session for FREE.

Yes, for FREE!!!

All you have to do is write an entry in your blog title "Why I wish to have a portraiture session with TRIPLETSplusONE" and link your blog to www.TRIPLETSplusONE.com. Of coz you would need to mentioned bout TRIPLETSplusONE in your blog! It is up to you how you want to write it, use your creativity. But you will need to include at least one latest photo of your child / children. Closing date will be on the 21th November. Please leave a comment here together with the link to your blog of your entry on this competition. Winner will be choosen based on creativity of the entry and also traffic to my blog.

Ok, why I Wish to have a portraiture session with TRIPLETSplusONE?

1. Saya suka mengambil gambar anak-anak saya.  Oleh kerana dah selama ni asyik ambil gambar sendiri jer jadi saya naklah gambar anak-anak saya diambil oleh mereka yang profesional.  Sudah tentunya hasil lagi menarik.

2.  Anak sulung saya dah berumur 3 tahun dan dah pandai bergaya jadi jika ada sesi fotografi yang proper tentu boleh ambil gambar yang menarik.

3. Anak kedua saya sungguh comel bila ketawa jadi saya nak abadikan gambarnya dengan cantik dan sempurna.

4. Yang penting sekali kalau ada rezeki menang, dapat potraiture session secara percuma.  Bukan senang nak dapatkan peluang ini jadi saya rebut peluang ini untuk anak-anak saya.

Ini gambar anak-anak saya yang terbaru.


















Bila saya jalan-jalan kat website TRIPLETSplusONE ni banyak pakej-pakej menarik yang ditawarkan.  Saya rasa yang paling menarik ialah pakej di bawah ini.



Bukan senang nak capture gambar baby kita yang baru dilahirkan.  Kadang-kadang suami kita pun terlupa sebab sibuk dengan kita kan.  Jadi, bila ada pakej macam ni kita boleh capture moment yang hanya sekali seumur hidup bagi baby kita.  Bila tengok gambar-gambar yang diambil memang cantik dan menarik.

The prizes are:

1st Place: ONE HOUR PORTRAITURE SESSION

2nd Place: RM150 Voucher

3rd Place: RM100 Voucer

*voucher is not valid for the Special Delivery: Fresh from Oven session **Those outside KL who wish to participate are most welcome, however portraiture session will be held in KL.


Lina

4 comments:

m0mmyofTRIPLETSplusONE said...

thanks for joining dear!

Ena Qalinsya said...

SMANGAT KO MASUK CONTEST EK..
MOGA BERJAYA HEHEHE

Lina said...

mommyofTRIPLETSplusONE

ur welcome

Lina said...

ena

tq... tq...