Thursday, December 31, 2009

STICKY MODE : Nak Bagi Hadiah

Entry ni adalah STICKY MODE SEHINGGA 31 DISEMBER 2009.  Untuk entry baru sila scroll ke bawah yer.

Pejam celik pejam celik kita dah sampai ke penghujung tahun.  Kira-kira lagi sebulan kita akan melangkah ke tahun baru pula iaitu tahun 2010.  Bila dah dekat tinggal sebulan ni rasa cam nak bagi penghargaan lar.  Rasa macam nak bagi hadiah kat kawan-kawan semua.  Tak kiralah kepada yang dah kenal ataupun yang baru aku kenal kat alam blog ni.  Aku nak bagi penghargaan kepada korang yang selalu jenguk kat blog aku ni, yang banyak bagi sokongan.  Tanpa korang semua dah lama blog aku ni dibuang dalam tong sampah jer. 

Ok, camne caranya nak dapat hadiah ni yer?  Aku taknak buat contest apa kiranya aku memang nak bagi saja lar tapi untuk mendapat hadiah-hadiah tu aku nak minta bantuan korang semua lar.  Caranya sangat simple.  Korang cuma perlu sentiasa masuk kat blog aku ni, baca entry entry yang aku postkan di sini.  Kalau bagi komen lagi bagus hehehe.  Lepas tu jadilah follower aku kan bole aku tambah lagi kenalan di kalangan blogger ni.  Oh ye lagi satu ringan-ringankanlah jari tu click kat iklan nuffnang kat atas tu yer.  U click me i click u.  Sama-samalah kita saling bantu membantu kan.

Ha macam mana senang kan.  Berapa orang yang akan dapat hadiah?  Oh itu rahsia lar heheh.  Ok, aku akan cuba postkan sebanyak mana entry kat blog aku ni untuk sebulan ni.  Kiranya takde lar korang boring lak bila buka blog aku ni kan.

Ok, sesi mencari orang yang aku nak bagi hadiah ini akan bermula pada 1 Disember 2009 sehingga 31 Disember 2009.  Blogger yang bertuah itu akan aku umumkan pada bulan Januari 2010.  Jadi kepada semua kawan-kawan blogger GOOD LUCK!!!

Lina


24 comments:

Y@ZeD@ said...

kakk, agak2 saya terpilih gak ke?? huhhhhhhhhhh... :P

en_me said...

me selalu jenguk kannns.. ehehe

Ena Qalinsya said...

WAHHHH AKU NAK..AKU NAK..
KALO AKU TAK DPT, AKU AMIK KETA KO SBG ADIAH AKU MUAHAHAHA

relevan said...

Kawan nak hadiah kawan nak hadiah kawan nak hadiah..

Nurulhuda|Adlie said...

org confirm dah disqualified, hehe..

Lina said...

yazeda

kita tgk lar nanti bulan jan 2010 ye

Lina said...

en_me

ya saya tau en me slalu jenguk hehehe

Lina said...

ena

uikkss ada jg yg bekenan dgn kete aku hehehe

Lina said...

relevan

en relevan pun nak jg... bole... bole tp kene la ikut syarat2 tu yer

Lina said...

nurulhuda/adlie

alaaa hadiah kamu punya lg best nanti bulan 10 taun depan ;)

anak muallaf said...

Salam,
Bestnya dapat hadiah..Kita kongsi boleh..

LanaBulu said...

Selamat tiba tahun baru..maksudnya
selamat dah berkurang masa utk kita hidup kat atas dunia ni..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kak

hadiah utk besday yanie 15hb dec ada tak?

hehehheh

hans said...

adess....
kasi jer lah hadiah tu dkt den
haha

cik EPAL said...

dapat hadiah ke ni???

serba N said...

tengah fikir apa nak komen

atty's said...

kalo ade masa..kty mesti dtg..punyerr..

ibu emy efy eqy said...

memang best kalau kita dapat hadiah...

biasanya kak wa ni tak pernah pun menang apa2 contest.

tak kiralah dapat hadiah ke tidak, yang penting erti persahabatan terjalin dengan indah walaupun berada di alam siber...

Drama Mama said...

wow nak bagi hadiah, best ni

rahmat said...

salam.. saya rahmat, x itm jengka.. nak tnya ni, ada kontek lg x ngan zetty norsafina samian tu? saya nak cari dia n family dia.. terputus hubungan lepas dia pindah dari kota tinggi ari2..
kalu ada tlg rujuk nama saya dulu kat dia..
n.. tlg mail saya di rahmatnawawi@yahoo.com..
thanks..

zieha said...

SALAM..HEHEHE,,agak2 k.zieha ada peluang ke nak dpt hadiah teww..
wakakakaka..bagus2..lain kali ding dong la awal skit,,leh k.zieha hari-hari bagi komen kat blog ina..hik3x:P

NJ said...

salam kenal dan ziarah..dtg sini nak tambah kenalan di alam maya ni..just call me kak N..
sudi2 la jenguk umah akak yer

alia said...

contes yg paling mudah..i like.....kira i dah join la nie..he.he....

Anonymous said...

In my opinion it already was discussed.