Thursday, November 19, 2009

Kasut Lagi...



Fuhhh memang minggu ni minggu shopping aku.  Ni kasut kedua aku beli dalam masa 3 hari. Hari tu dah beli sepasang masa shopping kat Parkson.  Kali ni masuk-masuk kat Vincci terberkenan lak kat kasut ni.  Camne cantik tak korang tengok?  Ok dah cukup... cukup untuk tahun ni beli kasut hehe takde maknanya kalau ada yang terberkenan nanti beli jer hehehe.

Lina

9 comments:

Ayen said...

Perrggghhh!!!!Pasni mesti catwalk giler punye,hahaha....

Lina said...

ayen

jgn x tau bukan setakat catwalk tigerwalk pun ada ekekeke

neezareef said...

NORMAL!!!!..org pas besalin mmg gian bli kasut..

nsazwa said...

betul3...masa saya lepas pantang dulu pun suka beli kasut..pastu beli pulak xde lower2..mesti yang highest punya...

Lina said...

neezareef

hahaha ade jg geng xde lar rasa bersalah

Lina said...

nsazwa

ekekeke cam nak balas dendam je kan nak dkt setaun dulu x dpt pakai high heel lepas je pantang mak aihhh terus pakai yg tinggi2 blaka

Nurulhuda|Adlie said...

lawa gila kot kasut ni, wedges lagi, hehe.. selesa sikit kan.. tu la akak kan suka kasut tinggi belaka, dah kawin je mcm slow, kalau tak dulu yang 3 4 inchi pun sarung.. hehe..

Lina said...

nurulhuda/adlie

lawa kan hehehe mmg x toleh kiri kanan dah terus sambar

Ena Qalinsya said...

arghhhhhhhh jelennye aku tapi aku tak brani pakai lg sebab kita baru pas bersalin kan... tunggu 5..6bulan baru aku pakai kot ihiks..