Monday, December 14, 2009

Giveaway Beautiful Napkin

STICKY MODE




Jalan-jalan kat blog Kak Azlina jumpa lak contest nih.  Haha masuk contest lagi tapi entahlar aku sekarang nih tengah mood nak masuk contest jer.  Oklah contest nih dianjurkan oleh Razna Creation.  Menarik betul sebab hadiah-hadiahnya yang cantik dan yang kita pilih sendiri.  Lagipun senang bangat contestnya cuma pilih jer mana-mana napkin yang kita suka dan ikut syarat-syaratnya.

Prize ; 10 pcs paper napkin, any size, any price + mystery gift


Syarat penyertaan;

1. Choose any (10) paten must be ten (10) different code, choose from the shop eg: M001 , M008 ….(this will be your gift)

Ini 10 paten pilihan saya:-

1. M190-s
2. M185
3. M114
4. M060
5. M130
6. M187
7. M036-s
8. M189-s
9. M161
10. M149
2. Tulis satu entri berkenaan give away ini berserta link ( photo diatas mesti dimasukkan) senarai kan di entry anda itu sepuluh (10) tisu tersebut.

Dah buat seperti di atas


3. Add Razna Creation blog link your blog

Ok, dah

4. Tinggalkan komen disini beserta link ke blog anda. xde blog? create one.. easy maa ..mesti ada link blog ya! so we are connected..

Ok, dah

5. Untuk menukar list hadiah sebelum tarikh tutup giveaway ini. Buat (1) hingga (4) sekali lagi.

Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah pada tarikh 14/12/2009.

rugi kalau tak join,, hadiah pilih sendiri lagi haaa

ps: hadiah tertakluk pada stok hari cabutan nanti.

sekiranya salah satu pilihan anda kehabisan stok, anda berhak memilih yang lain.



Lina

9 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat berjaya
kalau memang...hadiah kongsi sama2 eh

ehhehhe

Lina said...

yanie

hahaha mekasih... mekasih ohhh itu bisa diatur bu

HAZEL said...

lina..
semoga berjaya..

Lina said...

hazel

mekasih... insya-Allah

ikiqzana said...

gud luck lina..

Lina said...

ikiqzana

terima kasih

zieha said...

mudah2 an adala rezeki amsyar nnti?..hehehe goodluck..dan selamat bercontest:))

Lina said...

zieha

insya-Allah, terima kasih

en_me said...

bestnyerrr..