Friday, November 20, 2009

Bulu Mata


Korang tengok gambo kat atas apa sebenarnya korang fikir aku nak tunjukkan.  Rasanyang  apa yang paling ketara nampak kat gambo tu?  Oklar... oklar... sebenonya aku nak tunjuk apa yang paling aku jeles kat anak dara aku Qistina (motif menjeles dengan sendiri ish... ish... ish...).  Tengok lar bulu mata dia yang panjang melentik tu.  Tak payah pakai mascara tak pakai fake eyelashes sumer memang natural semulajadi.



Mari kita tengok close-up yer.  Panjang dan lentik kan puan-puan hehehe.  Kalau mamanya ni nak lentik bulu mata mengadaplar pagi-pagi depan cermin pakai mascara maybelline tu.  Anak aku tak payah pakai-pakai mascara dah jimat belanja.  Pelik juga macam mana bulu mata dia boleh lentik cantik padahal bulu mata aku dan ayah dia biasa je.  Takpelar mamanya tumpang bangga jelar.

Lina

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

yea
saye pun jeles dgn bulu mata anak bujang saya..
geramnyer...
bulu mata ikut babah dia..
waaaaaaaaaaa..
naper ler bulu mata den tak gitu?!!
jeles!!!!

Lina said...

sidratul muntaha

itu lar pasal camne ye anak2 kita ni bole bulu mata lentik... mmg jeles tak hingat heheheh

Nurulhuda|Adlie said...

qistina bulu mata lentik pastu mata beso, elok la tu kan, hehe.. ala tu ikut yang older generation kot, genes sesat, hehe..

majdi pun bulu mata lentik, padahal lelaki tu, bukan nya guna sangat kan, baik dapat ke yang pempuan.. hehe.

Lina said...

nurulhuda/adlie

tu lar pasal mmg padan je mata beso then bulu mata lentik... ehh skrg ni kira aset jg tu kat org lelaki hahahaha

Ena Qalinsya said...

aku pun ske tgk bulu mata anak ko.. jeles aku hehehehe

Lina said...

ena

ye ker ena, mamanya ni lg jeles hehehe