Wednesday, October 28, 2009

Majlis Pertunangan Cousin



Raya ke-14 aku ke KL untuk menghadiri majlis tunang adik sepupu aku, Huda.  Kitorang bertolak lepas Subuh kira-kira pukul 6 pagi.  Mak dan adik aku dah pergi sehari sebelum dengan bas.  Balik nanti baru sekali dengan kitorang.  Alhamdulillah sampai kat Wangsa Melawati, Ulu Klang kul 9.30 pagi.  Masa sampai tu rumah cousin aku masih lengang ada sedara mara jer.  Tak berapa sibuk sebab diorang tempah catering.

Kitorang stay sana 3 hari, Isnin baru balik Kuantan.  Sempatlah pergi majlis tunang dan open  house sepupu Huda belah ayah dia.  Pas tu pergi shopping kat Ikea pun sempat.

Ok berbalik pada majlis tunang Huda, satu majlis yang sederhana, berjalan dengan lancar dan baju tunang dan hantaran pun cantik, tema pink.  Akhirnya segalanya selesai setelah berbulan-bulan Huda merancang heheh.  Cerita-cerita persiapan pertunangan, details semua dari A to Z boleh baca kat sini yer.

So, for Huda, tahniah dah jadi tunangan orang.  Rasa macam kamu ni kecil lagi tapi sebenarnya dah jadi grown up lady.  Rasa macam baru je lagi akak dukung kamu masa kecik-kecik dulu (alamak emo lar pulak hahaha).  Jaga ikatan tu baik-baik, tak lama je lagi kamu dan Adlie akan diikat dengan ikatan yang sah.  Tak sabar nak tunggu majlis kahwin kamu nanti, insya-Allah.


Lina

5 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

org pun rasa emo, hehe.. yelah kan kecik2 dulu akak tlg jaga org.. siap ada gambar lagi kat tangga umah wan..

tau tak ape org rasa, rasa mcm akak pun baru jek tunang, kita shopping2 beli baju tunang akak warna merah tu, pastu akak dtg bali brg kawin, g body shop kat klcc then sampai duk2 kat kedai lampu sebelah sogo..

cepat je masa berlalu..

rindu qistina, amsyar!! rugila amsyar kecik sangat nak pegang pun takut.. hehe..

atty's said...

congrats huda..semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin..amin ..

Nurulhuda|Adlie said...

atty's tq!!

Lina said...

nurulhuda/adlie

hahahah a'ah ek masa beli brg tunang, kawin kamu n kak long teman

ye lar rasa cam br je lagi sume tuh skrg ni giliran kamu lak tp x dptlar akak teman cuma bg pendapat n komen bole lar

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片